Støt modisterne og hattemagernes udstilling Tusinde og én hat

I Foreningen for Modister og Hattemagere er vi lige nu i gang med at arrangere udstillingen “Tusind og én hat”, som kan opleves i Rundetårn fra d.3. maj til d.15. juni.
Vi sætter fokus på den niche som hattemagerfaget udgør og giver publikum mulighed for, at opleve modistens værksted indefra og få et indblik i den mangfoldighed, der findes i hattefaget.
I udstillingen viser vi et bredt udsnit af kendte og mindre kendte hatte – både danske og udenlandske, lige fra teater- og filmhatte til hatte båret af kongehuset og andre berømtheder.

Billetter til udstillingen kan købes allerede nu, hvilket giver dig som publikum en række fordele. På hjemmesiden Boomerang kan der doneres forskellige beløb. De ti danske modister som arrangerer udstillingen, har ladet sig inspirere af Christian IV’s bygninger og har hver kreeret en signaturhat herudfra. Du får mulighed for at vælge én af de 10 specialsyede signaturhatte, hvis du donerer mindst 1000 kr. via hjemmesiden inden d.15. april. Hvis du donerer 100 kr. eller derover, får du en plakat fra udstillingen foruden to billetter. Donerer du 50-100 kr. sikrer du dig to billetter til udstillingen allerede nu.
Vi glæder os til at give dig et sjældent indblik i hattefagets brede og spændende verden.

booomerang.dk

[av_gallery ids=’69’ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’1′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-pk6w’]

 

Leave a comment