Flytteudsalg – Mandag d. 27 til onsdag d. 29

Jeg ønsker fremover at fokusere på mine egne Håndsyede hatte og huer.
Mine flotte lokaler i Store Kongensgade er blevet for store, derfor leder jeg efter nye.
Det gør at jeg holder flytteudsalg, så jeg ikke skal have for mange færdige hatte med mig videre.
Jeg sælger alle færdigsyede hatte med 50%, mine egne håndsyede hatte med 30% og pelshatte med 20%.

Derudover vil jeg gerne bede om jeres hjælp. Jeg leder efter nye lokaler og det kunne jo være at I kender en god mulighed. Lokalerne skal ikke være lige så store som mit nuværende. Det behøver heller ikke være et lejemål med facade, det kunne sagtens være et flot lokale i en baggård eller lignende. Yderligere er jeg også åben for hvor lokationen for lokalet er. Jeg ønsker bare at finde et godt nyt lokale.

Jeg ser frem til at se jer inde i butikken og til at høre fra jer med lokaler.