Profil

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Profil’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_one_fourth first][/av_one_fourth]

[av_one_half]
[av_textblock ]

Susanne Juul blev uddannet modist i 1980 og herreskrædder i 1984. Susanne var blandt andet i lære i hatteforretningen Ingeborg Larsen på Nørrebrogade og arbejdede senere i hatteforretningen Vagn, på strøget. Derefter arbejdede hun 10 år på Det Kongelige Teater, som både skrædder og modist.

Susanne Juul åbnede forretning i 1991, i det dengang nyrestaureret Boltens Gård. I 1998 flyttede Susanne til større lokaler i Store Kongensgade 14, tæt på Kongens Nytorv og Strøget, hvor der siden både har været forretning og værksted.

Hos Susanne Juul kan man få håndsyet en hat, i et af Susannes designs, i den rigtige farve og størrelse. I værkstedet bliver hattene lavet fra bunden, efter de gamle håndværksmetoder. I kælderen findes der over 250 forme, i forskellige størrelser og faconer, disse er et af grundelementerne i tilblivelsen af en hat. Sortimentet spænder fra hverdags-, pels-, sommer- og festhatte, til huer og kasketter.
Hos Susanne Juul kommer kvaliteten i første række. Materialerne der bruges er af høj kvalitet, det bedste strå, filt, garn, skind og uldstof, hentes fra leverandører i både ind- og udland.

I værkstedet bliver hattene skabt med fokus på proportioner, materiale og en flot form, disse er basale elementer der skal til for at skabe en hat.
Mit motto er ”klæder skaber folk, hatte skaber personlighed”.
Med dette mener jeg at ved at ændre hatten, kan man ændre en persons udstråling, så som feminin, rå, ungdomlig, moden, casual og klassisk.
Der findes en hat til ethvert hoved – alle kan gå med hat, det handler bare om at finde de rigtige proportioner.
Jeg mener at det er vigtigt at klæde sig varmt om vinteren og beskytte sig mod solen om sommeren, og samtidigt altid se godt ud.

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_fourth][/av_one_fourth]

Leave a comment